Waar zijn de menu's ?

Stel hier je vraag over de uitvoer van videobestanden.
willema
Berichten: 121
Lid geworden op: di 22 apr 2014, 21:14

Waar zijn de menu's ?

Berichtdoor willema » zo 13 nov 2016, 14:40

Wil na lange tijd nog een DVD-tje maken met menu's. Maar plots blijken de presets verdwenen.
Na wat googelen, dit gevonden: https://helpx.adobe.com/x-productkb/mul ... ssing.html
Gedownload en geïnstalleerd. Ik heb er nu een vijftal, maar nog geen duizendste van wat er vroeger was.

Waar zijn de basis-menu's in Encore CS6 ?
groetjes,
Marnik

Windows 10 Home 64-bit, CPU i7 4790, 32GB RAM, 2 x 250GB SSD, 2 x 1TB HD, NVIDIA GeForce GTX 970

willema
Berichten: 121
Lid geworden op: di 22 apr 2014, 21:14

Re: Waar zijn de menu's ?

Berichtdoor willema » zo 13 nov 2016, 14:47

Aanvulling: Als ik in Windows Verkenner ga naar C:\Program Files\Adobe\Adobe Encore CS6\Library
dan vind ik er een aantal mappen zoals Corporate, Education, ..., Wedding die allen goed gevuld zijn.

In Encore blijft dit venster wel zo goed als leeg.
Menu.png
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
groetjes,
Marnik

Windows 10 Home 64-bit, CPU i7 4790, 32GB RAM, 2 x 250GB SSD, 2 x 1TB HD, NVIDIA GeForce GTX 970

Gebruikersavatar
Ann
Moderator
Berichten: 1057
Lid geworden op: za 19 apr 2014, 14:15

Re: Waar zijn de menu's ?

Berichtdoor Ann » zo 13 nov 2016, 15:13

Staat in de Preferences/Media het pad naar de Library juist ingesteld?
ACE PPCC
Adobe Community Professional

willema
Berichten: 121
Lid geworden op: di 22 apr 2014, 21:14

Re: Waar zijn de menu's ?

Berichtdoor willema » zo 13 nov 2016, 16:55

Inderdaad Ann, nu heb ik nog iets ontdekt:

Ik heb dus telkens maar 1 menu (in 4 versies zoals hoofdmenu en submenu's) in de mappen General, Travel en Wedding. Dus in totaal 3 x 4 = 12 menu's. Dat komt overeen met de bestanden waarvan ik via Verkenner in de Library-map psd-files van terug vindt (ook 3 x 4 psd).

De andere submappen zijn PAL, NTSC en/of HD. En de bestanden zijn .psdloc, .emloc, .m2vloc of .psdvloc. Maar die doen blijkbaar niets.

Kan ik ergens die library-bestanden apart vinden om te downloaden ?
groetjes,
Marnik

Windows 10 Home 64-bit, CPU i7 4790, 32GB RAM, 2 x 250GB SSD, 2 x 1TB HD, NVIDIA GeForce GTX 970

Gebruikersavatar
Ann
Moderator
Berichten: 1057
Lid geworden op: za 19 apr 2014, 14:15

Re: Waar zijn de menu's ?

Berichtdoor Ann » zo 13 nov 2016, 17:24

via de link in je eerste post.
Wanneer je die hebt gedownload en helemaal unzipped dan kom je vanzelf bij de SetUp.
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
ACE PPCC
Adobe Community Professional

Gebruikersavatar
Ann
Moderator
Berichten: 1057
Lid geworden op: za 19 apr 2014, 14:15

Re: Waar zijn de menu's ?

Berichtdoor Ann » zo 13 nov 2016, 20:47

tenslotte...
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
ACE PPCC
Adobe Community Professional

willema
Berichten: 121
Lid geworden op: di 22 apr 2014, 21:14

Re: Waar zijn de menu's ?

Berichtdoor willema » wo 16 nov 2016, 23:39

Hey Ann,

dat was exact de procedure die ik heb gevolgd zonder resultaat.
Nu nog eens opnieuw geprobeerd en idem dito. Een drietal menu's... that's it.
groetjes,
Marnik

Windows 10 Home 64-bit, CPU i7 4790, 32GB RAM, 2 x 250GB SSD, 2 x 1TB HD, NVIDIA GeForce GTX 970

willema
Berichten: 121
Lid geworden op: di 22 apr 2014, 21:14

Re: Waar zijn de menu's ?

Berichtdoor willema » do 17 nov 2016, 00:30

Gevonden. Het was de link helemaal onderaan de pagina: Additional solution: Install the Resource Central library content

en dus niet: Adobe Premiere Pro and Encore solution: Install the CS6 functional content
groetjes,
Marnik

Windows 10 Home 64-bit, CPU i7 4790, 32GB RAM, 2 x 250GB SSD, 2 x 1TB HD, NVIDIA GeForce GTX 970

Gebruikersavatar
Ann
Moderator
Berichten: 1057
Lid geworden op: za 19 apr 2014, 14:15

Re: Waar zijn de menu's ?

Berichtdoor Ann » do 17 nov 2016, 10:50

Oh, ok.
ACE PPCC
Adobe Community Professional


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast